Kategoridiskusjon:Sider som er foreslått raskt slettet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gjenopprettelse av hurtigslettede artikler[rediger kilde]

Ingen av oss er perfekte, undertegnede inklusive! De seneste dager har jeg gjenopprettet artikler som andre administratorer har hurtigslettet, hvor det har vært forskjellige forhold som gjorde at jeg var uenig med de vurderinger som var gjort. Dette ble tildels tatt ille opp. For å unngå at man blir uvenner eller skjennes fordi sånt skjer, synes jeg det hadde vært fint å få en ordveksling omkring hvordan slike situasjoner bør håndteres i fremtiden. Ordet er fritt! --Lipothymia 22. okt 2006 kl. 15:13 (UTC)

Det er veldig dumt at noen tar slikt ille opp. Det burde være en selvfølge at dersom en annen etablert bruker er uenig i en slik vurdering så bør artikkelen umiddelbart gjenopprettes og isteden nomineres og diskuteres på Wikipedia:Sletting. __meco 22. okt 2006 kl. 17:37 (UTC)

Teite Filmer[rediger kilde]

Hei,

Jeg bare lurer på hvorfor denne artikkelen har blitt hurtigslettet. Dette er et seriøst prosjekt som har foregått ved Singsaker Studenterhjem siden 80-tallet. Vi stjeler ikke navnet fra noen, og dermed ødelegger ikke muligheten til en artikkel for andre som ville brukt dette navnet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Chiene (diskusjon · bidrag) 12. des 2006 kl. 12:32 (UTC) (Husk å signere dine innlegg!)

Se Wikipedia:Sletting/Slettet/Desember_2006#Teite_Filmer. Cnyborg 12. des 2006 kl. 14:47 (CET)
Dersom det er informasjon om prosjektet som ikke kom frem i den artikkelen som ble slettet og som du tror vil kunne overbevise flere av redaktørene om at Wikipedia bør ha en slik artikkel, er det fritt frem for å gjenopprette artikkelen. __meco 12. des 2006 kl. 16:58 (CET)
Merk, det finnes ingen redaktører i Wikipedia. — Jeblad 12. des 2006 kl. 17:05 (CET)
Tusen takk for et fornuftig svar! Jeg mottar gjerne kritikk dersom det jeg legger inn er mangelfullt eller rotete. Jeg har på denne og andre artikler etterlyst fornuftige innspill på HVA som ikke fungerer, men har ikke fått noe annet tilbake enn at artikkelen er slettet... Jeg skal jobbe med artikkelen og prøve å finne relevante linker og lignende. Igjen: setter veldig pris på fornuftige folk som mener noe med en begrunnelse og ikke bare "fordi". Chiene Dette usignerte innlegget ble skrevet av 129.241.30.192 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)