Kategoridiskusjon:Katolske biskoper

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hadde det vært en idé med en egen underkategori for biskoper som også var verdslige herskere (fyrstbiskoper)? Det er unektelig ganske forskjellige posisjoner. Wolfram 12. jun 2005 kl.15:23 (UTC)

Jeg synes ikke det er noe problem med en slik kategori. Det blir vel mest for tyske biskoper at det er aktuelt, samt for biskopene av Durham bispedømme i England frem til 1536. Cnyborg 12. jun 2005 kl.16:25 (UTC)

Hva med å skille ut erkebiskoper som underkategori? Og hvis en f.eks. skal danne seg en oversikt over erkebiskoper i Nidaros - skal det ordnes i form av ei liste eller en kategori? Mahlum 24. jul 2005 kl.07:40 (UTC)

Oppdeling[rediger kilde]

Denne kategorien har blitt enorm. Det er nevnt at man kan skille ut erkebiskoper; det er en mulighet. Men i tillegg tror jeg nasjonalitet er praktisk; da slipper vi også nasjonalitetskategori på dem. I motsetning til med kardinaler er det vel heller ikke så viktig med en fullstendig liste her; å lage en komplett oversikt er uansett umulig, så den kan ikke fungere som arbeidsredskap her. Cnyborg 11. aug 2005 kl.23:02 (UTC)