Gran Turismo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Gran turismo eller GT var også en mye brukt benevnelse på sportslig utstyrte biler.

Gran turismo er et TV-spill for alle Playstation maskiner. Det er et Bilspill som det er hovedsakelig om å gjøre å komme først i mål. Gran turismo fokuserer mest på å være realistisk, og gjør det bra. Det første Gran turismo for Playstation ble lansert for alle land 12. mai 1997, mange etterfølgere er kommet og kommer.

Gran Turismo-serien[rediger | rediger kilde]

Gran Turismo
Gran Turismo 2
Gran Turismo 3: A-Spec
Gran Turismo Concept: 2001 Tokyo Collection
Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Seoul
Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Geneva
Gran Turismo 4: Prologue
Gran Turismo 4
Gran Turismo HD (Droppet)
Gran Turismo Mobile (Ikke utgitt)
Gran Turismo 5 Prolouge
Gran Turismo 5

Gran Turismo HD droppet[rediger | rediger kilde]

Var originalt planlagt til Playstation 3 men ble droppet av Sony. Gran Turismo HD skulle egentlig kommet med to moduser ("premium" og "classic"), og begge skulle gi spillerne mulighet for nedlastning av ekstra biler og baner over PS3-nettverket (mot betaling).
Polyphony Digital vil heller konsentrere seg om Gran Turismo 5. Men Gran Turismo HD blir ikke droppet helt, Polyphony Digital lanserte isteden en gratis demo som heter Gran Turismo HD Concept. Den demo-aktige versjonen av Gran Turismo HD er tilgjengelig over PS3 nettverket, og kommer med ti biler, en bane, mulighet for å spille i "time trial" og "drift trial"-modus, samt onlinebasert rangering. Gran Turismo HD Concept ble lansert i Japan den 24. desember 2006. Gran Turismo HD er på alle PSN`er nå

StubbDenne artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.