Diskusjon:Yrkes- og studiekompetanse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkel er tilbakestilt fra det nye offisielle navnet Yrkes- og studiekompetanse, YSK. Er det ønskelig? - Mr. Hill (diskusjon) 30. jul 2013 kl. 23:09 (CEST)

TAF er preget av et navnesur. Hvis man søker på nettet etter TAF finner man over ti forskjellige måter å skrive Tekniske og allmenne fag. Bare på regjeringen.no er det hele tre forskjellige skrivemåter.
Det nye offisielle navnet på linjen er Yrkes- og studiekompetanse og det er etter min mening problematisk da navnet også beskriver kompetansen etter fullført utdanning. Jeg tror ikke det nye navnet får lang levetid.
Den forrige offisielle skrivemåten var Tekniske allmennfag, men denne skrivemåten ble nesten ikke brukt. Et av hovedproblemene med det gamle navnet er at det har blitt opprettet TAF-linjer på ikke tekniske utdanningsprogram, f.eks. Helse- og oppvekstfag.
I realiteten er den gamle forkortelsen TAF det eneste ordet som har vært felles for alle stedene utdanningsprogrammet har vært nevnt. Meningen min blir da at hvis man først ser bort fra det offisielle navnet bør man faktisk legge artikkelen under oppslagsordet Taf, men med små bokstaver da det nå må regnes som et slags varemerke og ikke som en forkortelse. Hilsen Taf-elev--Kristoffer hh (diskusjon) 1. aug 2013 kl. 22:40 (CEST)
Nettsøk vil selvsagt vise overvekt av begrepet TAF så lenge YSK kun er på vei til å bli etablert. Vi kan like det eller ikke, men det er politisk bestemt at studietilbudet skal hete YSK. At du ikke tror det har lang levetid er POV og kan ikke være et gyldig argument. Jeg tenker at et leksikon bør bruke den offisielle betegnelsen. Det gjør også vilbli.no, et nettsted som tilhører fylkeskommunene, KS og Udir. Artikkelen må selvsagt vise at TAF er det historiske navnet. - Mr. Hill (diskusjon) 3. aug 2013 kl. 00:10 (CEST)
Artikkelen bør selvsagt være under det offisielle navnet. Foreslår å endre tilbake til denne revisjonen.--Kristoffer hh (diskusjon) 17. aug 2013 kl. 14:06 (CEST)
Det er en ok plass å starte, så blir den nok justert etter hvert, - Mr. Hill (diskusjon) 17. aug 2013 kl. 23:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Yrkes- og studiekompetanse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 17:41 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Yrkes- og studiekompetanse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. aug. 2017 kl. 01:33 (CEST)[svar]