Diskusjon:Ye Olde Cheshire Cheese

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg ser at den engelske har oppslag på ""Olde"". Er ikke det mest logisk? ""Ye"" er jo bare den bestemte artikkelen. Er det ikke regler for slikt? Uansett bør det være en henvisning.

Som regel skal ikke den bestemte artikkelen med, men det finnes unntak. Hvis Ye Olde Cheshire Cheese er det fulle navnet (og brukes i selve artikkelen), bør Ye være med. På en:Olde Cheshire Cheese brukes ikke Ye i det hele tatt, så hva er egentlig riktig navn? --–Duffman 21. mar 2005 kl.13:51 (UTC)
Paa skiltet staar Ye Olde Cheshise Cheese, saa det er nok navnet. LM
Isåfall synes jeg Ye bør være med. Hadde det vært The kunne det evt. blitt annerledes, men Ye er såpass spesielt.
LM, du kan forøvrig signere innleggene dine ved å skrive ~~~~ (fire tilder), som for min del da blir slik: –Duffman 23. mar 2005 kl.12:15 (UTC)

Egen kategori[rediger kilde]

Hvis det virkelig er slik at man begynner å legge inn engelske puber i norske Wikipedia, da bør det vel få sin egen kategori, som [[Kategori:Puber i London]]. Noen som gjør det? --Finn Bjørklid 27. jan 2006 kl.15:49 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ye Olde Cheshire Cheese. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. apr. 2021 kl. 23:10 (CEST)[svar]