Diskusjon:Wilhelm Blystad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I artikkelen står vedkommende kun omtalt som «idrettsperson». Jeg lurer på om dette er samme Wilhelm Blystad som i 1906 etablerte Blystad Fabrikker i den såkalte Blystadboligen i Sandakerveien i Oslo? Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 29. jul 2013 kl. 13:02 (CEST)

Siden jeg ikke kan gi noe sikkert svar, får du ta det med en klype salt. Men denne oppføringen fra folketellingen i 1910, forteller at han var engasjert i «vægefabrik», hva nå det måtte være. Se ellers at navnene Arne og Wilhelm Blystad går igjen i ettertiden. Adressen, Akersgaten 73b - er det nok til å bekrefte antagelsen? TorSch (diskusjon) 29. jul 2013 kl. 14:50 (CEST)
Store danske benytter ordet væge som «bånd eller trevler av bomull» - altså veker til lys eller parafinlamper. Herfra var vel ikke veien så lang til bånd og lisser, og snart er vi der ... TorSch (diskusjon) 29. jul 2013 kl. 14:59 (CEST)
Det er nok riktig mann, skal du se. Jeg fant han i Hvem er hvem for 1948 og der står han med ektefelle Martha, samme som i folketellingen. Det står også at han var aktiv som idrettsleder. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 29. jul 2013 kl. 15:17 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Wilhelm Blystad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 14:26 (CEST)[svar]