Diskusjon:Usher syndrom

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Genetikk[rediger kilde]

Det står i artikelen at genet på Usher syndrom ligger på kromosom 1, dette stemmer jo. Men, det er jo langt flere gen involvert i Usher syndrom, avhengig av typen. MYO7A, på kromosom 11 og USH1G på kromosom 17 for å nevne noen av de. Hvis ingen har noe imot det, ønsker jeg å endre litt på setningen/avsnittet om genetikken bak Usher syndrom, slik at dette blir nevnt. Mr Holm 21. jan 2007 kl. 20:09 (CET)

Slik utvidelse med spesifisering og forbedring synes jeg er noe av det som gjør det moro å skrive på Wikipedia. Du skal ikke være beskjeden!! Slipp deg løs og skriv i artikkelen. Hvis jeg er uenig(og det er jeg neppe om det er fornuftig) kan det bli spørsmål her. Mvh --Reodor 21. jan 2007 kl. 20:24 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Usher syndrom. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2017 kl. 13:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Usher syndrom. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 00:16 (CEST)[svar]