Diskusjon:Ungdom mot rasisme

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nødvendig opprydning i artikkelen[rediger kilde]

28.03.2012

Denne artikkelen var i stor grad preget av at Ungdom Mot Rasisme har en pågående konflikt med SOS Rasisme. Dette kommer blant annet tydelig frem i artikkelens referanser. Jeg foretok derfor en nødvendig opprydning, og sørget for at artikkelen nå er mindre subjektiv. Jeg ønsker å minne om at Wikipedia er et leksikon og ikke en propagandakanal for interesseorganisasjoner! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Thenewthink (diskusjon · bidrag) 28. mar 2012 kl. 19:29 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Fokus i artikkelen[rediger kilde]

Det er viktig at denne artikkelen skrives utfra hva organisasjonen selv står for og gjør og ikke som en slags forlengelse av artikkelen om SOS Rasisme og alt som har skjedd der. Hold fokuset på Ungdom mot rasisme, har ikke teksten en direkte tilknytting til organisasjonen så bør det vurderes om teksten hører hjemme i artikkelen. — Jeblad 1. feb 2013 kl. 01:15 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ungdom mot rasisme. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 09:06 (CEST)[svar]