Diskusjon:Trofim Lysenko

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det må av og til være lov å rope i skogen, for eksempel "hallo", og kanskje t.o.m. med en såkalt klagende undertone. Dette er en slik anledning. Hallo: etter to og et halvt år og tyve redaktørielle bidrag og innspill, vet det norske folk altså nøyaktig det følgende om en av forskningshistorien mest interessante og dramatiske skikkelser:

"Trofim Lysenko var en ukrainsk biolog."

Nokon kjem til å taka seg saman, som Jon Fosse ville ha sagt, og det er virkelig nødvendig. Millioner døde av sult under Lysenkos faglige og diktatoriske oppsyn. En av de tyngste bøkene på feltet, om denne usedvanlige personen, hans teorier og hans skjebne, der kolleger ble sendt i fengsel og ofte drept i mannens naturlige og Stalin-beskyttede pseudovitenskapelige kjølvann, er av Nils Roll-Hansen (jfr. både den russiske og den engelske artikkelen om Lysenko): nok en grunn til å lage en god Lysenko-artikkel på norsk wikipedia. Slavatrudu 3. mai 2009 kl. 21:52 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trofim Lysenko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2020 kl. 19:17 (CEST)[svar]