Diskusjon:Toppscorere i Eliteserien i fotball for menn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flytting[rediger kilde]

Jeg flyttet denne artikkelen fra Toppskårere i eliteserien i fotball til Toppscorere i eliteserien i fotball, og grunnen til det er enkel: Wikipedia er det eneste stedet jeg har sett ordet staves som "toppskårer", og her er noen eksempler: 100% Fotball/Aftenposten, VG, altomfotball.no/TV2, og nifs.no/A-pressen bruker alle "toppscorer".

Her har man da to skrivemåter som begge er lovlige på norsk, da er det ikke Wikipedia sin oppgave å ta parti med Sylfest Lomheim og språkrådet, men vår oppgave er å bruke den mest brukte skrivemåten. Derfor bør denne artikkelen ikke flyttes tilbake til der den sto før.

P.S. For dere som lurer på hvorfor jeg har gjort så få edits her på no:wiki, så er det fordi jeg redigerer mest på en:wiki, og min måte og tenke artikkel-titler har jeg lært derifra. Hvis man har andre regler for artikkel-titler på norsk enn på engelsk, må jeg innrømme at jeg ikke har satt meg inn i disse. Mentoz86 (diskusjon) 14. mar 2012 kl. 22:13 (CET)

Moden for Nominering til Wikipedia:Gode lister ?[rediger kilde]

Etter mitt syn er denne moden for nominering til Wikipedia:Gode lister. Men tror denne artikkelen hadde hatt godt av noen eksterne lenker og referanser før en slik nominering. Mvh --Migrant (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 09:38 (CET)

Frode Johnsen[rediger kilde]

Savner Frode Johnsen på lista over spillere med flere enn 100 mål i eliteserien. Ser han har 80 mål for Rosenborg også har han jo scoret litt for Odd både før og etter at han var i Rosenborg; men hva blir hans totale antall scoringer er jeg usikker på og om noen av hans scoringer for Odd kanskje også var i Adeccoligaen ? Mvh Migrant (diskusjon) 28. aug 2013 kl. 13:17 (CEST)

Godt observert. Ifølge VG har han 111 mål i eliteserien, så jeg fører opp det. Men i denne artikkelen skriver de 116 (30. juli), så er litt usikker på om antallet er riktig. Over 100 er det uansett. --Torstein (diskusjon) 28. aug 2013 kl. 22:28 (CEST)