Diskusjon:Thierry Henry

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Objektivitet[rediger kilde]

Jeg la inn objektivitetstaggen på grunn av uttalelser som «Han scorer svært mange mål, og han tar meget gode frispark, samt at han er flink til å spille lagkameratene sine fri, noe som betyr at han er en komplett spiller, med evnen til å score og legge opp til scoringer.» og «Mange mener Henry er den beste spilleren i verden, og det er nesten et under at Thierry Henry ikke har blitt kåret til verdens beste spiller, når spillere som Pavel Nedved eller Shevchenko, som Henry er overlegne i forhold til, blir kåret til Europas beste.». Jon Harald Søby 6. mai 2006 kl.12:34 (UTC)

Stjernen[rediger kilde]

Thierry henry er en stor stjerne på arsenal Arsenal kunne aldri ha kommet så langt som de har kommet uten henry!! Vis Arsene Wenger noen gang kaster ham ut vil de tape alt som er...

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Thierry Henry. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 11:52 (CEST)[svar]