Diskusjon:Studentrabatt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Reklame[rediger kilde]

Denne siden inneholder elementer som kan virke som reklame, dette gjelder eksemplene på studentrabatt og også de eksterne lenkene. Eksempelet med NSB sin rabatt er ok, siden NSB må sees å være i en monopolsituasjon på togreiser i Norge, de andre er tvilsomme. Går man inn på de eksterne lenkene havner man på websider fullpakket med reklame, dette er ikke intensjonen med eksterne lenker. De skal brukes for å utdype artikkelen. Hoppedal 3. jan 2009 kl. 23:59 (CET)

Enig, så jeg generaliserte og fjernet navn. Tror hovedlenkene bør få stå - men det overlater jeg til andre. Bjørn som tegner 4. jan 2009 kl. 00:13 (CET)
Jeg fjernet reklame fra ledetekstene («Norges største oversikt», «til studenter, av studenter») og pekte den ene lenken til en mer relevant underside. Jeg tror egentlig jeg ville foretrekke å fjerne dem; begge sidene er registrert på enkeltpersonforetak (personlig næringsdrivende), og ingen av sidene forteller noe om fenomenet studentrabatt som sådan – bare om løpende instanser av sådanne. Kanskje kan man si, med WP:EL#Lenker som bør unngås: «Du kan ikke legge inn lenker til sider som bare skal selge et produkt eller en tjeneste. Dette anses som spamming.» Jeg ville i alle fall ikke savne dem om de ble borte, men en viss relevans kan man ikke nekte for at de har ... — the Sidhekin (d) 4. jan 2009 kl. 04:32 (CET)