Diskusjon:Studentersamfundet i Trondhjem

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Formidler grafikken med tidsskalaene informasjonen på en måte som en ønsker? Denne er ikke tilgjengelig generelt hvis ikke bildet har en skalering hvor teksten blir synlig. — Jeblad 10. apr 2006 kl.09:41 (UTC)

Omdirigering[rediger kilde]

Når jeg søker på Samfundet, blir jeg automatisk omdirigert til Studentersamfunet i Trondhjem. Men jeg ønsket å få treff på Menigheten Samfundet! Går det an å gjøre noe med det?

Har nå gjort om Samfundet til en pekerside med lenke bl a til Menigheten Samfundet. --Mollerup 20. jan 2007 kl. 13:42 (CET)

Rydding i artikkelen[rediger kilde]

Artikkelen om Samfundet foreligger i dag som et lappeverk utført av svært mange forfattere uten noen høyere plan ved det hele. Jeg har i det siste skrevet litt om bygningen og dens historie, men innser vel at det må gjøres kraftigere grep enn å bare skrive mer i denne artikkelen. Hvordan bør den legges opp?

Slik jeg ser det, er det viktig å fokusere på hva Samfundet er for byen og landet som kulturinstitusjon, og da er det kanskje ikke så viktig å nevne hver minste lille gjeng? Kanskje det holder med en kort beskrivelse av hvordan gjengmiljøet fungerer, og at man heller fokuserer på hva Samfundet gjennom dette miljøet klarer å produsere av kulturtilbud til omverdenen.

Mitt forslag blir da:

  1. Organisasjon (med kjapp presentasjon av de styrende organer og gjengmiljøet. Liste over gjenger og tilknyttede foreninger ved Studentersamfundet i Trondhjem som egen artikkel)
  2. Kulturtilbud (konserter, kor, teater, orkester osv.)
  3. Historie (organisasjonens historie)
  4. Elgeseter gate 1 (omdøping av nåværende del Bygningen)
  5. Priser og utmerkelser
  6. Eksterne lenker osv.

Eivindvr 25. jul 2010 kl. 13:51 (CEST)

Det ser ut til å være en bra plan. Harald Haugland 25. jul 2010 kl. 13:58 (CEST)

Kritikk[rediger kilde]

Hva med en seksjon om kritikk mot Samfundet? Er det så fantastisk og perfekt som det fremstilles? Jeg vet av egen erfaring og fra oppslag i Adressa at mange av gjengene har overdrevne, tvilsomme og show-pregede "opptaksprøver" og at de strengt ekskluderer alle som ikke er "kule" og populære nok. I tillegg kan servicen på de forskjellige stedene være dårlig, når alle de "ansatte" jobber gratis.

Jeg synes ikke artikkelen fremstiller Samfundet som "Fantastisk og perfekt", enkelte deler av kritikken du peker på er nevnt. Jeg ser ingenting i veien for en slik seksjon, men viktig at den kildeføres, noe resten av artikkelen dessverre ikke er veldig god til, selv om mye av informasjonen vel kan spores tilbake til de ulike jubileumsbøker Samfundet har utgitt. Jeg er usikker på om enkelte av "de showpregede opptaksprøvene" du referer til heller tilhører linjeforeningene på NTNU, som ikke er knyttet til Samfundet. Kan i alle fall ikke si at jeg har fått med meg at så mange andre enn de kunstneriske gjengene ved Samfundet har opptaksprøver, og da som oftest i lukkede rom. HKH28 (diskusjon) 14. jul. 2016 kl. 00:10 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Studentersamfundet i Trondhjem. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 00:18 (CEST)[svar]