Diskusjon:Spildra

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei! Har lyst til å illustrere artikkelen om Spildra. Har et bilde av to vindsurfere på sjøen ved Spildra, med fjellene rundt i vinterdrakt. Kan noen svare meg på om vi vil ha det bildet her? Og hvis ikke, hva slags annet motiv vil vi ha? Naturbilder? Folk i arbeid? Takknemlig for svar! :) Berit

Hei! Vil også gjerne ha denne artikkelen linket til siden, sånn som den er linket til artikkelen om naboøya Skorpa. Artikkelen handler om avfolkning av småbygder, og om bygdene som i motsetning til Spildra er gitt opp. http://www.nationen.no/sider_uten_gyldig_kategori/article332117.ece Dette usignerte innlegget ble skrevet av Villkokk (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Eksterne lenker legger du inn ved å plassere en klammeparentes rundt lenken. Dette gjør du ved å holde nede Ctrl+Alt+( eller ). Ctrl+Alt pluss parentes, altså. Legg til et mellomrom og skriv den tittelen du vil ha. Eksempel: «Koster for mye». Men akkurat denne lenken hører vel egentlig ikke hjemme på artiklene om Spildra og Skorpa, men heller på artikkelen om Kvænangen kommune? Et avsnitt om utdanning eller skoler, kanskje? Kontakt meg gjerne på min diskusjonsside hvis du trenger hjelp til noe. PS: Husk å sigerer innleggene dine. Dette gjør du ved å skrive fire tilder (~), eller ved å bruke tiende knapp fra venstre over redigeringsvinduet. Du finner også de fire tildene etter «Signer dine innlegg med:» under redigeringsvinduet. Med vennlig hilsen Geanixx 17. apr 2009 kl. 02:12 (CEST)