Diskusjon:Soho (sjokolade)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelkonkurranse: HEY, den her skreiv eg på nynorsk, inne på nynorskdelen. Kvifor er den no på bokmål? Eg ville delta med SOHO-artikkelen min på artikkelkonkurranse. Kanskje skulle eg venta med å skrive at den var i konkurransen før eg var påmeldt. Men for ein nybyrjar so stend der ikkje klart i det heile tatt kven eg skal kontakt for påmelding. DÅRLIG GJORT!

-Schnay

Ikke dårlig gjort. Det var jeg som fjernet det. Dette er nemlig Wikipedia på bokmål og riksmål, ikke nynorsk. Det finnes ingen nynorsk artikkelkonkurranse, den er bare her. Jeg har oversatt artikkelen til riksmål (kall det gjerne bokmål hvis du vil). Under her har jeg limt inn kildekoden til den nynorske versjonen (litt wikifisert), slik at du kan kopiere det over til den nynorske Wikipedia. Legg merke til at teksten stikker utenfor skjermen, og pass på at du får med deg alt! ;)
'''SOHO''' er ein sjokolade som blei lansert av [[Nidar]] i [[1998]]. Sjokoladen var ein youghurtsjokolade, samansatt av sjokolade, stivpiska yoghurt og crisp. SOHO tok to år å utvikle, men etter berre tre år på marknaden vart SOHO trekt tilbake i [[2001]] grunna med dårlege salgstal.

== Design ==
SOHO vant i [[1998]] Merket for God Design under [[kategori]]en Industridesign. [[Suzanne Schürch]] stod bak produktdesign, mens [[Christensen]]/[[Lund]] stod for emballasjedesign.

== Folkekrav om oppståing ==
Sjølv om sjokoladen vart trekt tilbake grunna dårlege salgstal, har det i ettertid vore eit veksande folkekrav for å få SOHO tilbake til marknaden. Via [[Facebook]] hadde per. [[15. oktober]] [[2007]] 13 380 Facebook-brukarar samla seg i ei Facebook-gruppe for å få SOHO tilbake.

== Kjelder ==
*[http://www.nidar.no/eway/default.aspx?pid=271&trg=MainLeft_5577&Page_5665=5651:0:10,1736:1:0:0:::0:0&MainLeft_5577=5609:17735::1:5582:5:::0:0  Nidars side om SOHO]
*[http://www.norskdesign.no/utmerkelser/mfgd/industri/1990-1999/1681.html Norsk Designråd om SOHO]
Btw, du signerer dine inlegg med fire tilder; ~~~~. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 15. okt 2007 kl. 20:53 (CEST)

Er det forbudt å nevne at den er tilbake i hyllene?

Nei, men dine to redigeringer gjorde hele artikkelen om til et sabla rot av feil lenking til andre wikipediartikler. For å unngå at andre skal bruke tid på å rydde i ditt rot, tilbakestilte jeg. TorbjørnS (ʦ) 30. jan. 2014 kl. 15:33 (CET)[svar]

Er det bra nå? Ikke meningen å rote til linker, men den nye layouten er jeg ikke helt fortrolig med. Det er sikkert bedre enn før, men krever tilvenning. Prøver å legge til denne artikkelen fra Adresseavisa som kildehenvisning. http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article8108791.ece

Lenken til Nidar leder ingen steds hen, jeg fant denne, men ikke hvor den kunne legges i artikkelen. Legger den her, så får noen andre oppdatere referansen. Noorse 30. jan. 2014 kl. 15:51 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Soho (sjokolade). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. nov. 2017 kl. 16:36 (CET)[svar]