Diskusjon:Slaget ved Nonnebjerget

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Slaget ved Nonnebjerget HAR eksistert, takk. Jeg skal ta fram flere lenk. Varulv2468 25. aug 2007 kl. 08:00 (CEST)

Nå som lenkene er opp, burde jeg minne om at den danske artikkelen om Niels Ebbesen har brukt navnet Slaget ved Nonnebjerget om slaget utenfor byen Skanderborg som lå et stykke fra Skanderborg slott. Vennlig ikke være bastant, dette hadde jeg ikke ventet meg. Varulv2468 25. aug 2007 kl. 08:12 (CEST)

Om mindre enn en uke vil skiltet ble fjernet hvis man ikke reagert på mitt inngrep. For å være ærlig hadde jeg ikke ventet meg en slik reaksjon, tross alt er dette emnet som artikkelen handlet om, ganske godt kjent fra Danmarkshistorien. Dessuten er Slaget ved Skanderborg litt for upresist etter min mening og etter en rekke danske historikerne som vel. Innholdet på artikkelen er svært kort fordi det er ikke vesentlig mye annet som er kjent. Varulv2468 25. aug 2007 kl. 08:27 (CEST)

Det er ikke kommet reaksjon. Dermed fjernet jeg skiltet og setter opp opprydningsskilt. Slaget ved Nonnebjerg er ikke uencyklopedisk som lenkene har vist. Derimot kan man ha noe å utsette på språk og oppbygging. Derfor er det nye skiltet tatt inn i stedet. Varulv2468 1. sep 2007 kl. 10:22 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Slaget ved Nonnebjerget. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 15:23 (CEST)[svar]