Diskusjon:Shahid Rasool (1982)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Shahid Rasool (1982). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 04:39 (CEST)[svar]

Fortsatt etterlyst i Brasil igjennom Interpol[rediger kilde]

Han er fortsatt etterlyst av Brasil igjennom Interpol pr dags dato (18/3-2022). Saksnummeret til Interpol er 2020-63568, som mulig indikerer at dette er en etterlysning fra 2020. https://www.interpol.int/How-we-work/Notices/View-Red-Notices#2020-63568-

Har Brasil glemt å slette den gamle saken hvor han slapp ut av fengselet i 2011, eller er dette en ny sak, eller ny etterlysning på grunnlag nye momenter som har dukket opp i den gamle saken etter at han forlot Brasil? Jeg velger å ikke skrive noe, siden jeg ikke kan finne noen saker som forklarer årsaken til den pågående etterlysningen. Har søkt på på norsk og engelsk, men jeg snakker ikke portugisisk (en fordel for å nettsøke i Brasil). Det ene bildet i Interpols etterlysning indikerer at etterlysningen kanskje er noe nyere enn 2011, om en skal gjette alderen hans på bildet. Som nevnt ovenfor starter saksnummeret med 2020, og mulig etterlysningen er kun 2 år gammel.

Er dette en nyere sak fra 2020 med relevanse og interesse så bør det omtales, for det vil i så fall indikere at denne personen fortsatt er knyttet kriminalitet. Men om dette er 15-20 år gamle ting fra hans yngre år, så ser jeg liten grunn til å rippe opp i dette. Merk ellers at fødselsdatoen i etterlysningen stemmer med denne personen, og ikke hans 26 år eldre navnebror - pass på dette når dere søker (så dere ikke havner på feil saker), for begge to personene har knyttinger til Brasil og vært borte i økonomisk kriminalitet. Jeg mener ellers å erindre at de to navnebrødrene er noe beslektet - nevø?