Diskusjon:Saltøya

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kommunal eiendom?[rediger kilde]

Siste jeg hørte om øya var at den var eid av Ranheim Arbeidsmannsforening, en fagforening for industriarbeidere for Ranheim Fabrikker. Kan selvfølgelig ikke utelukke at øya er solgt i senere tid... Grrahnbahr 11. des 2007 kl. 10:30 (CET)

Hvis ikke påstanden om at øya er kommunal eiendom, blir belagt med kilder, vil den bli fjernet. Grrahnbahr 13. jan 2008 kl. 21:45 (CET)
Du har helt rett. Jeg var der nå nylig, og fikk bekreftet av vaktmesteren der hvordan eierforholdet arter seg, og den nevnte arbeiderforeningen eier altså hele øya, inkludert gården (øya er dog åpen for fri ferdsel). Dessuten ble forslaget om offisiell navneendring til Saltøya avlsått i 2005, så det offisielle navnet fra 1990, Saltøy, er nå artikkelens tittel. – Erik, 14. jun 2008 kl. 23:45 (CEST)
Ang. Saltøy/Saltøya. Etter flere avisartikler om øya i det siste ble jeg nysgjerrig på navnesaken. Skal en tro yr.no (med referanser til Statens kartverks registre), er "Saltøya" det godkjente navnet på selve øya, mens "Saltøy" bare gjelder fyrlykta. Jg siterer fra yr.no for hhv. Nord-Trøndelag/Stjørdal/Saltøy/ "Godkjente skrivemåter: Saltøya (godkjent av Kartverket i [nob:punkt/stadnamninfo:1969]). Kategori: Øy i sjø" og Nord-Trøndelag/Stjørdal/Saltøya/"Godkjente skrivemåter: Saltøy (godkjent av Kystverket i [nob:punkt/stadnamninfo:1990]). Ikke-godkjente skrivemåter: Saltøya (avslått i [nob:punkt/stadnamninfo:2005]). Kategori: Fyrlykt". Arkivdyret (diskusjon) 13. apr 2012 kl. 22:16 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Saltøya. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 23:46 (CEST)[svar]