Diskusjon:SOS Rasisme/Arkiv/2009/06

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fremdrift[rediger kilde]

Det er et par mulige måter for å komme videre.

  1. Beholde den opprinnelige artikkelen og åpne for redigering.
  2. Legge hele kladden over og åpne for redigering.
  3. Legge over deler av kladden (de delene hvor det er enighet).
  4. Behandle enkeltavsnitt og legge de over suksessivt.

Jeblad 6. apr 2009 kl. 18:54 (CEST)

God idé med fremdrift :) Personlig heller jeg mot forslag nr. 4. Ljalvik 6. apr 2009 kl. 19:01 (CEST)
Slutter meg til dette. Personlig heller jeg for alternativ 2. eller 3. Syns vi har kommet ganske langt nå, og jeg trur vi skal klare å komme fram til en løsning alle kan gå for på den siste lille biten som står igjen. Jeg syns igrunn den nye artikkelen begynner å bli ganske bra, det er iallefall bra mye referanser på den :) Osvald 6. apr 2009 kl. 20:30 (CEST)
Jeg heller til punkt 4, så får vi over det som det er enighet om. I samme øyeblikk som artikkelen i hovedrommet og åpen så blir det et bikkjeslagsmål. — Jeblad 6. apr 2009 kl. 21:34 (CEST)
Punkt 4 virker som en god løsning, med tanke på de svært sprikende meningene som har manifestert seg i løpet av diskusjonen. Aldebaran 6. apr 2009 kl. 21:40 (CEST)
Støtter dette. Punkt 4 er ok, men det er viktig å jobbe mot å åpne artikkelen, det er mer dynamisk. Rorycn 6. apr 2009 kl. 22:02 (CEST)
Hvis vi bruker punkt 4 så tar vi for oss avsnitt for avsnitt og flytter det inn i hovedartikkelen. Rent praktisk så kan vi da ta hele artikkelen og godta eller forkaste seksjoner etter en kort diskusjon for å se om vi får konsensus. De seksjonene det ikke blir enighet om blir ikke flytta over i første omgang.
Et alternativ er å sette artikkelen på halvbeskyttet og så flytte over alt som er sånn noenlunde uproblematisk og så se hva som skjer. Da kan vi holde temperaturen litt nede, samtidig som vi får litt fortgang i det her. Det vil nok likevel ta mye av påska før alle er fornøyde. — Jeblad 6. apr 2009 kl. 22:43 (CEST)
Hva betyr halvbeskyttet? Trond Thorbjørnsen 7. apr 2009 kl. 10:58 (CEST)
Intern lingo, halvbeskyttet (også semibeskyttet) vil si at anonyme og nyregistrerte (kontoer nyere enn noen få dager) blir sperret når de vil endre artikkelen. Dette begrenser aktiviteten på artikler hvor det er mange med litt divergerende syn som ønsker å endre den i en eller annen retning. Fordi kladden nå er en underside i et navnerom («Diskusjon») som ikke indekseres av søkemotorer så er det begrenset hvor mange som finner den. Når den ligger i hovedrommet blir den funnet av flere og antall redigeringer vil gå opp. — Jeblad 7. apr 2009 kl. 13:18 (CEST)
Takk! Høres lurt ut. Trond Thorbjørnsen 7. apr 2009 kl. 16:09 (CEST)
Antagelig må vi ta avsnitt for avsnitt som det er foreslått i punkt 4 over. Altså ta opp avsnitt for avsnitt hva man øsnker å endre. Skal ting endres bør det underbygges av solide kilder og eller skrives slik at det klart fremgår hvem som har sagt det. Egenreferanser fra SOS rasisme er tpiske eksempler på sistneevnte (SOS rasisme hevder at ...) for at dette skal aksepteres (i hvert fall på kontroversielle ting, slik vi nå ser i den pågående redigeringskrigen. nsaa (disk) 10. apr 2009 kl. 13:52 (CEST)


Det er nå redigeringskrig på Diskusjon:SOS Rasisme/kladd. I og med at vi ikke har normale virkemidler for å håndtere slikt på kladdesider, vi kan ikke stenge de og vise til en diskusjonsside da kladdene ligger på diskusjonssider, så må den enten bare få pågå til folk går lei eller så må kladden låses og da er det siste gode versjon før redigeringskrigen startet som er den gjeldende. — Jeblad 10. apr 2009 kl. 11:37 (CEST)
Det er ingen redigeringskrig der nå. Hva blir framdriften? Osvald 13. mai 2009 kl. 12:15 (CEST)
Hvorfor skjer det ikke noe i forhold til artikkelen på kladden?? Osvald 7. jun 2009 kl. 20:05 (CEST)

Arbeidsmåte[rediger kilde]

Syns det er bra at artilleken er låst, når det er sagt så er det flott at Irvings besøk ble tatt med, syns derfor at en eller to setninger om arbeidsmåten som ble brukt under Irving besøket bør kunne tas med da dette skiller seg svært mye fra "liknende" organisasjoner: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=554171 Ellers knall jobbet Jeblad! TS1910 30.mai 2009 kl. 13:59 (CEST)

Jeg syns også det er relevant. Skulle bare ønske at det snart blei mulig for andre enn administratorer å bidra på artikkelen... Osvald 7. jun 2009 kl. 20:07 (CEST)

Flettet[rediger kilde]

Kladden er flettet inn i hovedartikkelen. Det bør sjekkes at den nye artikkelen har fått med seg alle momenter fra den gamle, og også at alle momenter i den nye er med fra før det ble redigeringskrig på den. — Jeblad 7. jun 2009 kl. 21:13 (CEST)