Diskusjon:Rune F. Hjemås

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ekstern overlenking[rediger kilde]

Det lignet en lenkesamling, så jeg fjernet disse:

  • Anmeldelser – WP:EL#Lenker som noen ganger kan brukes sier at artikler om en bok (eller annet verk) kan ha én eller to av disse, men dette er altså en artikkel om forfatteren, ikke boken:
  • Blogg – denne fins uansett på den offisielle hjemmesiden (som også ser ut til å være en god portal), så lenken står frem som i beste fall redundant:

(Lenke til den offisielle hjemmesiden beholdes naturligvis, og selv om Forfatterside hos Det Norske Samlaget er tynn, lenker den «relaterte artikler», så da etterlater jeg to lenker.)

Jeg er åpen for justeringer og/eller innspill – vel var det for mange lenker her, og jeg mener artikkelen er bedre nå, men det er heller ikke gitt at mine valg her var optimale. — the Sidhekin (d) 11. jun 2009 kl. 18:34 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rune F. Hjemås. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 21:21 (CEST)[svar]