Diskusjon:Rose Island

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er bare et spørsmål fra en ukyndig: Jeg ser at flagget i denne norske versjonen av Rose Island avviker fra det i den engelske versjonen. Sistnevnte inneholder roser, i motsetning til det som er vist på den norske siden. Er begge riktige, eller er den norske varianten feil? I så fall bør det vel rettes opp.H.tjerns 30. mar 2010 kl. 23:37 (CEST)

Ser ut for at begge varianter er feil. På den engelske wiki-artikkelens diskusjonsside er det en liten ordveksling om flagget. Hvis jeg tolker diskusjonen korrekt, så er det samme person som har tegnet begge varianter, og begge er altså feil. I artikkelen som vår artikkel lenker til under eksterne lenker, finnes det et foto av en vimpel, det er nok den som er korrekt. Men vi har ikke noe bilde av den som vi kan bruke på Wikipedia. BerginoDale 1. apr 2010 kl. 00:20 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rose Island. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 19:59 (CEST)[svar]