Diskusjon:Riv Muren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er dette det samme som Riv Muren-kampanjen? Da undres jeg på om det er rett å si at dette omhandler venstresiden politisk sett. Har ikke funnet noen ekte hjemmeside, kun en blogg, men der listes flere organisasjoner som samler folk på tvers av politikken.

Har noen mer informasjon? Jeg nøler med å legge inn blogglenken som ekstern lenke i artikkelen, men har god lyst til det. Noorse 12. feb 2009 kl. 13:40 (CET)

Tror den bloggen kan være det nærmeste vi kommer en offisiell side... Og venstresiden er alt for snevert, ja. 3s 12. feb 2009 kl. 13:51 (CET)
Om jeg greier å lese lenkene fra den bloggen riktig, så er det en internasjonal kampanje, med «et eller annet» (vil ikke kalle det en organisasjon, da det virker å være for lite organisert til å kunne klassifisere som det) som jobber i Norge. Bloggen er nok den eneste referansen som er mulig å finne om det på norsk.
Ellers enig i at venstresiden er litt for vagt. Det kan være at det er enkelte organisasjoner på venstresiden som har startet den norske kampenjen, eller står sentralt i å drive den, men speideren og bispedømmeråd kan ikke anses som venstresiden i norsk politikk, da de er politisk uavhengig. Laaknor 12. feb 2009 kl. 14:04 (CET)

Har lagt inn lenkene, og utvidet innledningen noe. Bør artikkelen være mer eksplisitt ifm hvilke organisasjoner som deltar? Andre ting som bør inn? Noorse 12. feb 2009 kl. 14:58 (CET)