Diskusjon:Riddu Riđđu

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Koordinater[rediger kilde]

Jeg har selv aldri vært på de kanter, så jeg er på litt tynn is når det gjelder koordinatene, men jeg mener at de bør peke til Manndalen i Kåfjord der festivalen ifølge artikkelen finner sted, ikke til «Koordinater: 69°36′15″N 20°32′05″Ø (kart)» - et ferjested en mils vei nordover. Hvem kjenner festivalplassen godt nok til å sette nye koordinater? TorSch 6. okt 2011 kl. 13:13 (CEST)

Disse er mer nøyaktige koordinater: 69° 31′ 32.39″ N 20° 31′ 43.42″ E
Har vært på festivalen, og vil anslå at feilkilden på disse koordinatene kan være pluss/minus 250 meter, siden disse er tatt ut fra øyemål på google maps. Legger til disse koordinatene som får duge til noen evt får gps-data fra festivalområdet. (Usignert) Beverheim 6. okt 2011 kl. 13:40 (CEST)
Takk, det duger helt sikkert. Vi behøver ikke peke på akkurat hvor scenen står. Hvis da ingen får hetta over at pila peker midt ut i elva (til en beverheim?) *smiler*... TorSch 6. okt 2011 kl. 13:57 (CEST)
Er relativt fersk som wikipediabruker så jeg må nesten spørre: Bør man samtidig rette koordinatene på artikler på andre språk, eller finnes det noen slags bot-funksjonalitet som ordner dette automatisk? (Usignert) Beverheim 6. okt 2011 kl. 14:16 (CEST)
Vet ikke selv, men siden du og jeg og andre Wikipediabrukere stort sett er i stand til å rette andre utgaver av Wikipedia også, er det nok en fordel at vi gjør det, slik at vi vet det blir gjort. Noe advarsel om at det motsatte (at vi IKKE bør gjøre det) får du ihvertfall ikke. Så - enten tar du utfordringen, eller så sier du fra til meg, så kan jeg ta meg av det.
Og et nyttig tips til: På diskusjonssider (av alle typer) signerer vi innleggene våre, det gjøres enklest ved å bruke en av de automatiske versjonene - du kan taste inn fire tilder (~~~~) etter innlegget ditt, eller trykke på symbolet over redigeringsvinduet, som ser ut som spissen av en penn som skriver en signatur. Det finnes også nedenfor redigeringsvinduet en trykk-og-velg-mulighet, det står «Signer dine innlegg med:~~~~». Uansett fremgangsmåte får du satt dato, klokkeslett og ditt brukernavn. - TorSch 6. okt 2011 kl. 15:31 (CEST)
Hei, for å utdype svaret til TorSch litt, det er ingen boter som tar seg av det, men at det er en god idé til en bot, det er ikke til å stikke under en stol. Profoss (diskusjon) 6. okt 2011 kl. 16:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Riddu Riđđu. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jun. 2019 kl. 08:06 (CEST)[svar]