Diskusjon:Rettergangsstraff

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Følgende partsinnlegg er redigert ut:


I november måned 2004 uttalte daværende justisminister Odd Einar Dørum at det var iverksatt tiltak for å komme lyvingen i rettssalene, både av parter og deres prosessfullmektiger samt fremleggelse av falske dokumenter, til livs.

Intet har skjedd!

Det er alvorlige feil i saksbehandlingen ved domstolene, når domstolene ikke samarbeider med sin foresatte og ikke legger til grunn det som fremgår av lov 13. august 1915 nr. 5, siste endring 17.12.04 nr. 94 i kraft 1. januar 2005, DOMSTOLLOVEN (dl), §§ 36 3dje punktum, 133 1ste punktum.

I det sosiale rom har borgere flest krav på at domstolene er beviste på det ansvar de er pålagt i dl. På juristhold fremsettes åpenbare, velbegrunnede påstander, om at dommere lar seg forlede av prosessfullmektigers mer eller mindre sanferdige frem-stillinger. Dette skyldes, også iflg de samme juridiske sakkyndige, at dommere og meddommere ikke, godt nok, setter seg inn i saks dokumentene før hovedforhandlingene tar til.

mao Hyppigere bruk av RETTERGANGSSTRAFF, rettet mot prosessfullmektiger, kan representere en effektiv måte å få slutt på fremleggelse av uriktige påstander og falske bevis. Prosessfullmektigene har en åpenbar plikt til å kontrollere ektheten av sin klients påstander før de samme fremlegges i prosessammenheng.


Jeblad 13. jan 2006 kl.08:16 (UTC)


Enig i reverteringen (selv om fyren har et godt poeng!). Hvorfor måtte du tilbakestille manuelt? --–Duffman 13. jan 2006 kl.08:19 (UTC)
Ønsket å flytte innlegget over på diskusjonssiden uten å gi inntrykk av at redigeringene var ren vandalisme. — Jeblad 13. jan 2006 kl.08:20 (UTC)