Diskusjon:Refaktorering

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelens tittel[rediger kilde]

Finnes det noen referanser på at det heter «refaktorisering» på norsk? Jeg syns det er en underlig oversettelse av «refactoring», og at «refaktorering» virker mer intuitivt selv om det ikke klinger helt bra det heller. Uansett så er det referensene som bestemmer, så er det noen som har noen referanser til artikkelen? - Soulkeeper (diskusjon) 1. nov 2012 kl. 13:56 (CET)

I programmet for JavaZone 2011 brukes «refaktorering» i tittelen for en tale om temaet, men det er kanskje en litt vag kilde. Når jeg prøver å tenke litt, så fremstår refaktorisering som en oversettelse av refactorization, ikke refactoring. Personlig er jeg vant til å si «refaktorere», ikke «refaktorisere», men norsk blir ganske korruptert i datatekniske sammenhenger hvor andel unge fremmedord i en setning kan nå femti prosent eller mer. Ters (diskusjon) 1. nov 2012 kl. 17:08 (CET)
En vag kilde er bedre enn 0. Jeg flytter artikkelen, så får man heller flytte tilbake hvis det skulle vise seg å være feil. - Soulkeeper (diskusjon) 23. nov 2012 kl. 14:27 (CET)