Diskusjon:Radio Nova

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg var på Radio Nova etter 7 år og så hvordan det stod til der. Noe av det som rystet meg mest var den totale mangel på oversikt av hvordan studioet skulle vedlikeholdes. Etter som jeg har vært med i radioen siden 1991 til ca. 1997 har radioen blitt et aldri så lite hjertebarn for meg, og jeg tror jeg ikke er den eneste. Radioen må vel sies å være en av Norges største bidragsytere innenfor media. Mange har tråkket sine første skritt innenfor media her.

Norges eldste nærradio burde ha en fullstendig historie.

Jeg starter siden med å legge inn noe som Torkild Jemterud har lagt inn.

Informasjonen burde inneholde ting som:

Alle redaktøren og hva de oppnådde. Dekning av OSRCs historie.Burde være egen side siden radio klubben Hvordan formatet på sendingene har endret seg. Hvilke frekvenser har Radio Nova ligget på.

Kom gjene med innspill.

Radioen burde også hatt en kompetanse database over kunskapen som forsvinner ut når folk slutter. Dette gjelder OSCR også.

  • Innspill: en leksikonartikkel bør kanskje ikke være så subjektiv...? En artikkel om Nova burde absolutt finnes, men skrevet litt bedre og mer objektiv enn dette. Nisto 10. jan 2006 kl.10:36 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Radio Nova. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 12:12 (CEST)[svar]