Diskusjon:Radio KonRad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skriftlige kilder[rediger kilde]

Det meste av artikkelen er skrevet etter hukommelsen. Det har ikke lyktes undertegnede å finne noen skriflige kilder. Mange vesentlige opplysninger mangler, f.eks dato for oppstart, dato for nedleggelse, dato for flytting, navn på ansvarlig redaktør, betydning av forkortelsen KonRad o.s.v. Interesserte bidragsytere er derfor velkommen til å fylle inn eventuelle hull og mangler i artikkelen. --Skrivarstaur 12. mar 2006 kl.22:05 (UTC)

En kilde: NTB[rediger kilde]

Har funnet en skriftlig kilde: NTB, 1986.--Skrivarstaur 16. nov 2006 kl. 16:53 (CET)

Hitlister[rediger kilde]

«I tillegg til disse egenproduserte programmene sendte stasjonen også opptak av utenlandske hitlister, deriblant den britiske nedtellingen Network Chart og den amerikanske listen American Top 40

Jeg plasserer denne informasjonen her inntil videre ettersom jeg ikke er 100% sikker på om det var Radio KonRad som sendte disse to hitlistene. Hitlistene ble sendt på det FM-båndet som dekket Trondheims-regionen, og jeg mener at de var inkludert i Radio KonRad sitt sendeskjema, men de kan også ha vært sendt på en ledig sendeflate --Skrivarstaur (diskusjon) 5. mar 2012 kl. 17:26 (CET)