Diskusjon:R.E.M.

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen R.E.M. er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
A Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på RA-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Det er mye informasjon om bandet som fremdeles mangler. Jeg vil legge til mer etterhvert, men anbefaler andre å bidra også. Den engelske WP artikkelen er et godt utgangspunkt.--Tristan 9. jun 2007 kl. 14:39 (CEST)

Jeg kan gjerne forbedre siden tilfredstillende nok, men hva om jeg bare oversetter alt fra nynorsk wikipedia hvor R.E.M siden er en utvida artikkel? Kan vel ikke være en skam å kopiere hverandre dersom det styrker hverandre. Gjerne svar om dette er greit, eller brudd på noen eventuelle regler. Lord Hodne 15. aug 2011 kl.00:05 (UTC)
Å oversette fra en annen wiki er helt greit, men skriv helst i redigeringsforklaringen hvor originalteksten kommer fra. Gjerne med link. - Soulkeeper 15. aug 2011 kl. 00:12 (CEST)
Da har jeg altså oversatt så godt som alt fra nynorsk til bokmål. Krever retting, så fint om noen redigerer litt. Skal gå gjennom slik at vi får skriveleifer ute av bildet. Kan også være lurt å lage artikler til band-medlemmene, kjente sanger og album. Satt også på hvor kildene er opprinnelig fra, slik som den nynorske siden har gjort. Bare hyggelig! -- Lord Hodne 29. aug 2011 kl.17:45(UTC)
OBS! Kan noen flinke(re) wiki-brukere lage en avslutnings boks nederst på siden? Ser bedre ut. --Lord Hodne 30. aug 2011 kl.16:01(UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen R.E.M.. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. mai 2021 kl. 22:09 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen R.E.M.. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. sep. 2021 kl. 00:01 (CEST)[svar]