Diskusjon:Phuket (by)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er vel best å ha provinsen på Phuket og byen på Phuket by / Phuket (by)..? --Duffman 29. des 2004 kl.01:00 (UTC)

Jeg gjorde det slik fordi man på engelsk wikipedia hadde lagt det opp på den måten. Jeg er ikke helt sikker på at det er så lurt å endre på det; Phuket er et særtilfelle ettersom det er en øy og dermed blir omtalt med provinsnavnet svært ofte, men jeg tror at for de aller fleste provinsene i Thailand er det byen som vil være det flest leter etter. Spørsmålet blir da om det er fornuftig å ha flere forskjellige ordninger, for dette er noe som går igjen for alle provinser i Thailand (unntatt Bangkok, der by og provins er identisk). Et alternativ som er mulig er å bruke 'Phuket (provins)' til provinsen, 'Phuket (by)' til byen og 'Phuket' som omdirigeringsside til 'Phuket (provins)'. Da oppnår vi at det er brukt samme ordning for alle provinser. Dersom man velger andre løsninger en det er det viktig å endre det også i Mal:Thailands provinser Cnyborg 29. des 2004 kl.01:09 (UTC)
Jeg bare tenkte at alle disse nordmennene som ferierer der nede, de snakker stadig om Phuket, og da er det vel provinsen (eller kanskje øya?) det er snakk om, ikke byen. --Duffman 29. des 2004 kl.01:16 (UTC)
Ja, det er det jeg mener med at det er et særtilfelle. Men jeg synes ikke det uten videre bør bety at vi avviker fra en ordning som ser ut til å være den beste for resten av landet. Men jeg gjør det endringen jeg skisserte over; det fører til at de som taster inn Phuket kommer til provinsen (som er identisk med øya). Cnyborg 29. des 2004 kl.01:24 (UTC)
Jeg kan ikke helt skjønne hva som ble bra med det... Nå er jo ikke siden Phuket brukt til annet enn redirect? --Duffman 29. des 2004 kl.02:02 (UTC)
Det betyr:
            • Provinsen ligger på Phuket (provins), i tråd med andre Thailandske provinser. Dermed opprettholdes en enhetlig ordning.
            • Ettersom vi kan anta at de fleste som søker på Phuket mener øya og ikke byen går Phuket videre til Phuket (provins).
            • Byen er flyttet til Phuket (by) ogkan lett finnes fra første avsnitt på provinssiden.
Dersom vi bytter helt om, i stedet for å bruke redirect, blir systemet for Phuket det motsatte av andre thailandske provinser, og slik blir det fort rot av. Slik det er nå har vi oppnådd den effekt du etterlyste, nemlig å sørge for at Phuket leder til øya. Etterhvert som ting legger seg kan den eventuelt brukes til pekerside istedet, dersom det er bedre, men ettersom det bare er to artikler som peker til hverandre i første avsnitt tror jeg ikke det er noe poeng.

Cnyborg 29. des 2004 kl.02:22 (UTC)

Okay, du bestemmer, men jeg skjønner ikke hvordan det kan bli rot hvis Phuket (provins) peker til Phuket. --Duffman 29. des 2004 kl.02:30 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Phuket (by). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. sep. 2018 kl. 01:33 (CEST)[svar]