Diskusjon:Peter Stormare

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Språkvask[rediger kilde]

Jeg synes denne artikkelen er riktig bra og ingen skrivefeil. Jeg har ordnet litt på den. Hva synes dere? Jeg mener forøvrig mange blir merket {språkvask}, uten særlig grunn. Denne spesielle bemerkningen i Peter Stormare er laget av en ikke-registreet bruker. Kan vi fjerne det? --Marcus 4. apr 2006 kl.17:50 (UTC)

Jeg rettet opp noen flere skrivefeil og fjernet merket. --–Duffman 4. apr 2006 kl.17:55 (UTC)
Finfint! Kjempeflott! Wikipedia blir bedre og bedre... --Marcus 5. apr 2006 kl.11:48 (UTC)
Mange røde lenker gitt! Marco 5. apr 2006 kl.15:06 (UTC)

Røde lenker[rediger kilde]

Jeg ser noen filmer i filmografien er linket opp (ikke alle) Da jeg jobbet her linket jeg opp prison break og jurassic park fordi den ene fantes og den andre er såpass kjent. De andre har jeg ALDRI hørt om. Er de mer kjent enn f.eks 8mm? Jeg mener vi tilbakestiller det slik jeg gjorde det(nevnt ovenfor). --Marcus 7. apr 2006 kl.12:40 (UTC)

Jeg mener alle filmene burde vært lenka. Siden man ikke går inn på alle mulige rare sider for å sjekke om det burde lages en lenke når man lager artikkelen om filmene, kan de like godt lenkes med en gang. Du har sikkert rett i at 8mm er like kjent som Hamilton eller Minority Report, men isteden for å fjerne de andre lenkene, burde heller 8mm lenkes. Noe lignende har forøvrig vært oppe til diskusjon tidligere, på Wikipedia:Tinget/Arkiv_15#Boktitler_som_r.C3.B8de_lenker.3F. OPus- (Disk.|Bidrag) 7. apr 2006 kl.12:53 (UTC)