Diskusjon:Peter N. Myhre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Referanseløs[rediger kilde]

Rent konkret, hvilke påstander er det som det reageres på? For etter WP:BLP bør vel disse da fjernes på flekken? —Kjetil_r 29. nov 2008 kl. 22:35 (CET)

Nja, «vanskelig å verifisere» betyr vel ikke «fjern på flekken»? Det var vervene jeg hadde i tankene – mange verv, ingen referanse. Skjønt siden har http://www.bystyret.oslo.kommune.no/biografi_1999/article14944-5123.html blitt lagt til eksterne lenker; jeg har ikke tid akkurat nå til å sjekke, men det kan godt tenkes den dekker behovet. — the Sidhekin (d) 29. nov 2008 kl. 22:56 (CET)
Den dekket mye, men nei, den dekker ikke alle påstandene. «Partisekretær i Oslo Fremskrittsparti 1980 – 1982»? «Medlem av sentralstyret i Fremskrittspartiet»? (Landsstyret er ikke sentralstyret; skjønt han var/er kanskje i begge?) Pluss diverse annet. Den dekker endel, men det er fortsatt mye igjen. Jeg har satt referanse på det som er dekket av denne; noe av det som står igjen kan ligne på misforståelser eller forvanskinger i forhold til det som står i biografien; noe står ikke nevnt, punktum. Kanskje er det enkelt å finne referanser for resten også. Kanskje finner jeg dem etterhvert som jeg tar meg tid til å lete. Kanskje finner andre dem først. :) — the Sidhekin (d) 30. nov 2008 kl. 01:29 (CET)
Jeg foreslår at du (eller andre som gidder å lete) ser om dere finner flere referanser, og at påstandene som ikke kan verifiseres barberes bort etter rimelig tid (én uke?). —Kjetil_r 30. nov 2008 kl. 01:40 (CET)
Sammenlignet med andre biografier høres det veldig strikst ut. Jeg har ikke kapasitet til å forsøke å innføre et slikt regime. Og det høres overdrevent ut. Trenger vi føre referanse på fødselsdato? foreldre? giftermål? byrådssekretær? :) Men det er sikkert verdt å forsøke å finne noen flere referanser til denne. Om jeg bare finner tid ... travle dager for tiden. — the Sidhekin (d) 30. nov 2008 kl. 01:59 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Peter N. Myhre. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 03:54 (CEST)[svar]