Diskusjon:Oslo astrologiske ur

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oslo astronomisk klokke[rediger kilde]

«Oslo astronomisk klokke» er for det første ugyldig norsk, og for det andre ser det ut til at tittelen blander sammen astronomi og astrologi. Artikkelen Nytt astronomisk ur i Oslo, av alle steder på NRK.no, inneholder akkurat de samme feilene. Litt mindre sjokkerende, men fortsatt like feil, er det i Agderavisen. En artikkel på Inno Design unngår begge feilene, og sier attpåtil litt om astrologi generelt. Er det et hastverksarbeid av en pressemelding som har blitt slukt rått av rikskringkastingen og Agderavisen, mens Inno Design faktisk har lest det de skriver? Og hva skal egentlig dette uret hete? - Soulkeeper 15. nov 2010 kl. 12:52 (CET)

Artikkelen ligger fortsatt på et navn som ikke er riktig norsk. Jeg finner heller ingen referanse for at urets navn er «Oslo astrologiske ur», er dette original forskning? - Soulkeeper 15. nov 2010 kl. 14:45 (CET)

Beklager, dette var på grunn av dårlig oversettelse. Takk for innspill din! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Nordic eMarketing (diskusjon · bidrag) 15. nov 2010 kl. 15:07 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Ok, jeg har nå merket artikkelen med {{original forskning}}. - Soulkeeper 15. nov 2010 kl. 15:34 (CET)

Takk.