Diskusjon:Orodes I av Partia

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Informasjonen her ser ikke ut til å stemme helt overens med det som står om Orodes på de andre språkene. Jeg klarer heller ikke å finne noe informasjon om Bruccas eller Aristokrates. Har noen noen kilder til informasjonen her? Einar Myre 14. mar 2007 kl. 17:01 (CET)

Ser at mye av det jeg har skrevet om Orodes I kan være feil, tror jeg blandet konger når jeg skrev artikkelen, skal prøve å rette det opp og oversette fra engelsk wikipedia! Bra at du oppdaget feilen. Bogean 15. mar 2007 kl. 09:23 (CET)
Jeg ser at noen ord er byttet ut, men jeg er fortsatt skeptisk til artikkelen slik den er nå, og jeg har merket artikkelen med {{nøyaktighet}}. Her står det for eksempel at
Orodes I reddet kongedømmet fra Generalen Gontarzes
I den engelske artikkelen står det at Orodes etterfulgte Gotarzes I (som ikke bare var general, men konge), men at
Orodes' reign seems to have ended, as it had begun, in civil war with an unknown claimant (min utheving)
Vår artikkel har dessuten mer annen interessant informasjon som heller ikke er beskrevet i artiklene på andre språk. Der står det derimot at Partias historie is quite obscure during this period.
Jeg lurer også fortsatt på hvor informasjonen om filosofen Aristokrates og Bruccas kom fra. Et Google-søk på bruccas parthia ga ingen treff, mens general bruccas ga ett treff som helt klart ikke er relevant; hvis ikke du har skrevet navnet feil burde det dukke opp noen treff, selv om du skulle ha blandet med en annen konge.
Om det skulle være noen tvil: Jeg tror det er best å begynne på nytt. Einar Myre 15. mar 2007 kl. 14:40 (CET)
Jeg tar meg friheten til å starte på nytt... Shauni 23. mar 2007 kl. 22:36 (CET)
Jeg tok meg ytterligere den frihet å starte på nytt! --Finn Bjørklid (diskusjon) 4. aug. 2015 kl. 01:09 (CEST)[svar]