Diskusjon:Olden (vann)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Feil i artikkelen[rediger kilde]

Kom tilfeldigvis over denne artikkelen og begynnte å lese og kom over disse påstandene, som jeg mener er fullstendig feil.

Det antas dermed at vannet i sin opprinnelige form har uendelig holdbarhet. Vannet føres i rør direkte til tapperiet, og går ubehandlet til flaskene. Etter at vannet er tappet på flasker, vil påvirkningen av lys, varmegrader og oksygen som trenger gjennom flaskene over tid påvirke vannets kvalitet og holdbarhet. Derfor settes holdbarheten på flaskeproduktene til maksimalt ett år.

1. «Vannets opprinneligeform har uendelig holdbarhet». Er ikke vann, vann? Kan det ikke vokse bakterier i det opprinnelige vannet?
2. Såklart vil varme, lys og reaksjon med CO2 fra lufta påvirke vannets kvalitet. Varme gir vekstvilkår hos bakterier, CO2 fra lufta vil gjøre vannet surt. Å forklare dette om vannet "Olden" ser jeg ikke som relevant.

Mvh Fredrik Ookubi 23. jan 2009 kl. 16:36 (CET)

3. «Vannet føres i rør direkte til tapperiet, og går ubehandlet til flaskene.» Lengre ned i artikkelen påstås det at vannet blir tilsatt kullsyre og smak. Er vannet tilsatt konserveringsmiddel? Er vannet virkelig ubehandlet? Mvh Fredrik Ookubi 23. jan 2009 kl. 16:51 (CET)

Fint at du rydder. Oldenvannet kommer i ulike varianter. Nettsiden deres påstår at flaskevannet uten kullsyre/smak er ubehandlet. Det er vel korrekt for de fleste kildevannprodukter? Informasjonen er der for å skille den fra ulike former for destillert vann. Dersom du synes det forstyrrer artikkelen er det greit for meg at det fjernes. - Mr. Hill 23. jan 2009 kl. 16:57 (CET)
Håper ikke jeg var for direkte eller kvass. Det er greit for min del at det står der. Muligens burde det ha blitt omskrevet, slik at man unngår misforståelser. Kanskje du kan føre opp hjemmesiden som referanse? Mvh Fredrik Ookubi 23. jan 2009 kl. 17:09 (CET)