Diskusjon:Oddvar Brå

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Tidligere?[rediger kilde]

Er det riktig å sette Oddvar Brå som tidligere norsk langrennsløper? Han går jo absolutt på ski fremdeles. Han gjør det bra i veteranrenn, så vidt jeg vet. Peter J. Acklam 16. nov 2004 kl.18:53 (UTC)

Kanskje bedre med tidligere norsk eliteløper i langrenn ? Jeg vet ikke, men poenget er vel at han ikke driver det på elite-nivå lenger. Ogr78 16. nov 2004 kl.19:02 (UTC)


Hvor var du?[rediger kilde]

Jeg har gjort et forsøk på å omformulere setningen rundt episoden da Brå brakk staven. Originalt stod det om det kjente uttrykket at uttrykket viser hvor viktig hendelsen var. Da hendelsen selvfølgelig ikke var så viktig i seg selv, og uttrykket viser noe om folks følelser rundt en felles TV-opplevelse, bør det her stå noe annet. Jeg er dog ikke fornøyd med min egen løsning. Kanskje noen kan finslipe teksten litt? Wurdnurd 16. feb 2008 kl. 17:43 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oddvar Brå. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. des. 2017 kl. 09:51 (CET)[svar]