Diskusjon:Northrop YF-17 Cobra

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Ikke flett: Det er en helt egen flytype, laget av et annet selskap enn F/A 18. Tross alt, de siktet på F-17, men ble vraket.

Sant nok... F-18 var nå basert på YF-17 konseptet, men var et fly som var konstruert fra bunnen av. Hvis du vil så kan du fjerne flettetag'ene. Enig med at vi kan ha to artikler, ihvertfall hvis vi kan utvide YF-17 artikkelen litt. :) Galar71 21. nov 2006 kl. 04:15 (CET)
Dette er ikke noe å tenke på, det er to separate artikler på engelsk og da bør vi og ha det, fjerner flettetags - burde ikke vært lagt på i det hele tatt vil jeg si... Ulf Larsen 25. nov 2006 kl. 20:46 (CET)
I dette tilfellet er jeg nok enig – var nok litt for kjapp på flette-avtrekkeren. Er forøvrig uenig med at det automatisk skal opprettes en artikkel hos oss for hver engelske artikkel. Grunnen til dette er at våre artikler ofte er langt mindre enn de engelske, og hvis vi ikke ikke er litt kritiske ender vi lett opp med alt for mange stubber istedenfor artikler av en visst størrelse (og forhåpentligvis kvalitet). Enig i at vi for det meste kan ha samme oppdeling på artikler som den engelske, men jeg synes det går an å gå andre veien også – vi starter med en hovedartikkel, og deler opp i flere senere når hovedartikkelen når en visst størrelse. Galar71 25. nov 2006 kl. 21:22 (CET)

Greit nok, men når det allerede er lagt inn interwikilenker synes jeg ikke det er noe å tenke på, da får vi bite i det sure eplet og håpe at noen forbarmer seg over artikkelen og utvider den. Alternativt kan man flyttet stoffet til den andre og lage omdirigering, så kan det omgjøres enkelt om noen vil utvide for en selvstendig artikkel. Ulf Larsen 25. nov 2006 kl. 21:52 (CET)

Helt enig. Galar71 26. nov 2006 kl. 07:09 (CET)