Diskusjon:Nordfrisland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan vi endre overskriften til Landskapet Nordfrisland?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Janelo (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Er det grunn til det? Stedet heter bare «Nordfrisland».--Telaneo (Diskusjonsside) 4. feb. 2017 kl. 23:46 (CET)[svar]
For å skille mellom områder med en politisk funksjon og områder med samme eller tilsvarende navn, er det vanlig å bruke termen landskap. I Norge bruker vi ikke landskap så ofte, men vi har det f. Eks i Hadeland, Jæren, Agder, eller Hedemarken, sistnevnte er ikke det samme som Hedmark fylke. Samme praksis følges i Tyskland der tidligere hertugdømmer og fyrstedømmer i dag sees på som landskap som folk føler seg knytttet til.Dette usignerte innlegget ble skrevet av ‎Janelo (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Hvis det er nødvendig å skille mellom flere ting med samme navn, kan parentesformer brukes. Det som er mest kjent for navnet kan få hovedoppslaget. Siden det ikke finnes flere artikler om det andre som eventuelt heter «Nordfrisland», er det ikke nødvendig å flytte artikkelen.--Telaneo (Diskusjonsside) 5. feb. 2017 kl. 00:18 (CET)[svar]