Diskusjon:Nordfjord

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordfjord. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. feb. 2019 kl. 06:42 (CET)[svar]

Fylkespørsmål fra uregistrert bruker[rediger kilde]

Hva for fylke var dette føre det blei "vestland" og hvorfor er ikke det sakt i innledninga? Hvordan kan jeg finne ut av det når dere gjømmer det sånn? Hva er vitsen med lekksikon når dere ikke forteler historia? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 2a01:799:bd8:b400:400:bee5:a0a8:3239 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei hei! I innledninga står det at distriktet tidligere tilhørte Sogn og Fjordane, men har i middelalderen vært del av Firdafylke. Er dette informasjonen du var ute etter? EdoAug (diskusjon) 5. sep. 2023 kl. 14:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordfjord. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. sep. 2023 kl. 01:18 (CEST)[svar]

Feil på kart mhp grensen mellom Sunnfjord og Nordfjord[rediger kilde]

Oversiktskartet viser at området Svelgen og gulefjordene vest for Svelgen, hører til Nordfjord. Dette er ikke riktig. Område rundt gulefjordene, definert av gamle Midtgulen "kommune" hører inn under Sunnfjord

146.2.115.136 12. okt. 2023 kl. 09:58 (CEST)[svar]