Diskusjon:Nedbryter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Finnes det eksempler på nedbrytere i fjøresteinene ?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.89.75.215 (diskusjon · bidrag) 16. okt 2007 kl. 20:35 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Både blåskjell, hjerteskjell og rur er filterspisere. De filtrerer småpartikler fra sjøvannet. Disse småpartiklene kan være planteplankton, dyreplankton og dødt organisk materiale. De er derfor både primærkonsumenter, sekundærkonsumenter og nedbrytere samtidig.
Men er ikke enig i at soppen på bildet til denne artikkelen er en nedbryter. Slik det ser ut til, er treet i levende live. Da kan ikke soppen være en nedbryter, ettersom den lever av uorganisk materiale. Alle sopp er ikke nedbrytere!Dette usignerte innlegget ble skrevet av Aleogrum1 (diskusjon · bidrag) 13. okt 2011 kl. 15:39 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Tusen ben og meite mark er eksempler på nedbrytere. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 109.189.190.84 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nedbryter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2019 kl. 23:01 (CEST)[svar]