Diskusjon:Mortensrud kirke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjernet informasjon[rediger kilde]

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor noen fjernet informasjonen jeg la inn med en ekstern referanse til at Mortensrud Kirke er blitt utpekt til et av de viktigste bygg i Norge etter krigen? Når en slik opplysning, som fikk en god del publisitet bare slettes, er det ikke mye inspirerende å bidra. Som medlem i menighetsrådet i Mortensrud følger jeg jo litt med i slike ting, og synes det er greit å få med en slik opplysning. Etter min mening er det noe som har fått mye større oppmerksomhet en enkelte av alle de andre prisene kirken har fått.

Jofred Nesje

Beklager det var nok ikke meningen å fjerne denne informasjonen. Det har skjedd en feil under redigeringen av artikkelen. Jeg har vært en tur utenfor kirken for en tid tilbake og ønsker svært å komme inn i den å få tatt bilder som kan brukes i artikkelen.--Nina 20. des 2007 kl. 01:19 (CET)

Kirken er mye åpen. Om den er låst så vil du kunne bli låst inn om du snakker med menighetskontoret. (22629170) De vet også om det foregår noe der om kvelden, så du kan finne ut om det passer inn for å ta bildene du ønsker. Om du trenger adgang en gang det ikke passer, så send meg en mail. (jofred.nesje@itstructure.no) Jeg har nøkkel, og bor like ved kirken. Så jeg slipper deg gjerne inn om jeg er hjemme. Jofred.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mortensrud kirke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 04:51 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mortensrud kirke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. mar. 2023 kl. 16:33 (CET)[svar]