Diskusjon:Mol (enhet)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Mol (enhet) er en del av underprosjektet Kjemi, som søker å øke antall kjemi-relaterte artikler og utbedre kvaliteten på eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Kstart-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Dette var vanskelig tilgjengelig!

Husk at dette skal være oppslagsverket til elever i den videregående skolen også. Mol er et typisk tema for en elev på videregående å søke på. Hovedvekten av de som søker på dette temaet er nok å finne omtrent der.

Best å starte med en forståelig forklaring først, som i praksis holder i de fleste sammenhenger. Deretter kan den presise formuleringen presenteres med et så enkelt språk som mulig. Det er viktig å jobbe nok med formuleringen slik at den blir korrekt, helstøpt, enkel og komplett.

Tillater meg å si dette da det ofte er unødvendig vanskelige formuleringer på relativt enkle saker. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 2001:4643:ebfe:0:394f:9ac:35ea:1120 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette gjelder mange artikler på Wikipedia, selv om det du skriver prinsipielt er anbefalt i retningslinjene. Det er fritt fram for enhver for å forbedre artiklene. Dersom du er kjent med temaet er du særlig velkommen, avhengig av fag er det ofte mangel på folk. Mvh BjørnN (diskusjon) 25. aug. 2017 kl. 07:26 (CEST)[svar]