Diskusjon:Majorstuen skole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Brukeren Siffuor prøver stadig å endre navnet på denne skolen med henvisning til hva det står på en værmeldingsside, i stedet for skolens og Oslo kommunes (Utdanningsetatens) egne hjemmesider (http://www.majorstuen.gs.oslo.no ). Dette har blitt tatt opp med ham tusen ganger før (Brukerdiskusjon:3s/Arkiv4#Majorstua_skole), men det er tydeligvis noe som må følges opp konstant.

Du er sikkert klar over at virksomheter på Majorstua/-en bruker -a eller -en alt etter hva de finner for godt. Gjennom tidene har for eksempel trikke- og t-banestasjonen gått noen ganger fram og tilbake. Ofte skriver folk -a eller -en etter hva de føler for, så for å være helt ærlig er jeg ikke sikker på om webmaster ved skolen har tenkt over offisiell skrivemåte, uten at jeg skal spekulere i hva som skjer der. Straks jeg er ferdig med dette svaret skal jeg forsøke å legge inn noe om dette navnekaoset, men jeg ser liten vits i å føre krig over skrivemåten gjennom redigeringskrig (som tydeligvis har foregått uten at jeg var klar over det). Når det gjelder yr.no, så kunne du kanskje bladd litt lenger ned? Jeg siterer:
«Norske stedsnavn på yr.no er hentet fra Statens kartverk. Skrivemåter og navn er sist oppdatert i februar 2011.
Godkjente skrivemåter: Majorstua skole (godkjent av kommunen i 1981).»
Kommunen har åpenbart ikke klart å bli enig med seg sjøl, men å late som at «Majorstua» er helt gal stavemåte blir litt feil. 9E2 (diskusjon) 7. mar 2012 kl. 02:37 (CET)
Jeg har balansert artikkelen med endingen -en. Skoleeier, Oslo kommune, nytter denne formen. Skolens bygning og hjemmeside har også denne formen. Det beskrives nå bra i artikkelen hvorfor dette kan variere. Store Norske holder på -a, og det er helt greit. Vår artikkel er ikke så omfattende som snl.no enda, men den er til gjengjeld noe mer oppdatert. - mvh Mr. Hill (diskusjon) 7. aug. 2014 kl. 17:59 (CEST)[svar]
Er det nødvendig med en omfattende utredning av diskusjonen -a vs -en i denne artikkelen? Den kan vel henvises til Majorstuen? mvh Mr. Hill (diskusjon) 9. apr. 2016 kl. 22:01 (CEST)[svar]