Diskusjon:MS «Stena Britannica» (2003)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er dette samme skip som en:MV Stena Britannica? --Wikijens (diskusjon) 6. des 2012 kl. 13:23 (CET)

Ja, det må det være. TorbjørnS (ʦ) 6. des 2012 kl. 13:28 (CET)
Fint. Da legger jeg til iw. --Wikijens (diskusjon) 6. des 2012 kl. 13:36 (CET)
Beklager Wikijens. Det er mulig jeg tar feil. Litt nærmere undersøkelser viser at et skip som nå heter Stena Scandinavica, IMO 9235517, som går i rute mellom Gøteborg og Kiel også het stena Britannica mellom 2003-2010. Stena Britannica på engelsk wp omtaler en nyere båt, som nå er verdens største ferge. Jeg ble usikker nå om dette dreier seg om samme båt. Så jeg tror vi overlater det samme spørsmålet åpent for svar igjen. Nå er vel selve artikkelen uansett så kort, at det kan være litt det samme hvilken båt som omtales. Det er bare å bytte kategori alt etter som hvilken båt man vil ha det til å være.TorbjørnS (ʦ) 7. des 2012 kl. 05:07 (CET)
Sant nok at vår artikkel i prinsippet godt kan være hvilken som helst. Muligvis mer alvorlig er at jeg lenket til skipet på pekersiden en:MS Stena Britannica (den nederste). Mener du det ble riktig, altså at det er den samme? --Wikijens (diskusjon) 7. des 2012 kl. 08:21 (CET)
Det som er, er at med den kategorien skipet ligger i nå (Svenske skip) tror jeg artikkelen vil passe best med «Stena Saga» (tidligere «Stena Britannica»), som er et svensk skip. Men artikkeloppretter skriver at skipet går i rute mellom Harwick og Hoek van Holland, og da kan det ikke lengre være snakk om Stena Saga (i alle fall ikke om artikkeloppretter snakker i nåtid), da må det være den nye «Stena Britannica» det er snakk om. Nå er jo begge båtene aktuelle, siden «Stena Britannica» er verdens største ferge, mens «Stena Saga» er sikkert velkjent for de fleste nordmenn siden den går i nærområdene, men jeg er ganske sikker på at denne artikkelen er ment på førstnevnte som går i UK, men at her har blitt litt surr i opplysningene. TorbjørnS (ʦ) 7. des 2012 kl. 13:21 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen MS «Stena Britannica» (2003). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 20:51 (CEST)[svar]