Diskusjon:MS «Anita»

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

M/S Anita

Jeg lagde denne siden til informasjon for oss som ble sittende igjen etter forliset, da det ikke fantes et eneste ettermæle for våre kjære å finne noe sted. Vi som er etterlatte ønsker et sted å finne trøst, bilder, historier og andre ting som kan være med å gjøre tapet lettere å bære. Det fantes ikke krisehjelp eller annet i 1973, og årene har vært tunge for så mange. Jeg ønsker derfor å bøte på noe av dette med å innhente så mye informasjon som mulig for så å samle det til en minneside på nett som skal være tilgjengelig for alle som måtte ønske det i løpet av det nærmeste halve året.

Jeg har opprettet en minnegruppe på Facebook under navnet: M/S Anita og M/S Norse Variant til minne. Den er åpen for alle og det er bare å be om å bli medlem.

Jeg ønsker også å komme i kontakt med flere etterlatte! Dere kan bruke epostadressen under eller søke meg opp på Facebook. Jeg vet at mange søker svar, og jeg håper at jeg kan være til hjelp med å svare på noen av spørsmålene.

Jeg tar gjerne imot mer informasjon om noen sitter på noe av interesse. Min email adresse er busthuggu[att]hotmail[dott]no.

Med vennlig hilsen Evelyn Rudi datter av førstestyrmann Arne Martinsen på MS Anita

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen MS «Anita». Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jun. 2021 kl. 01:48 (CEST)[svar]