Diskusjon:Luther Blisset (pseudonym)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg er litt usikker på hvor denne artikkelen skal kategoriseres. Jeg har plassert den i Kategori:Fiktive personer foreløpig, men det blir på flere måter ikke riktig. Luther Blisset er jo ikke en person (om man ikke tenker på fotballspilleren da), men mange personer. Eller for å være helt korrekt er det vel ett fenomen. Vet ikke. Einar 11. jul 2004 kl.15:57 (UTC)

_____________

Denne artikkelen forteller lite og ingenting om fenomenet Luther Blisset og bør derfor utvides betydelig. I tillegg til å være pseudonymet til et forfatterkollektiv, som står bak den eksepsjonelt gode romanen «Q», er Luther Blisset også et politisk fenomen som omfatter mange og ofte uavhengige mennesker som bedriver politisk aktivisme under navnet Luther Blisset. Hvis jeg finner tid til det ser jeg ikke bort i fra at jeg vil gjøre noen tilføyninger her.

Adekvat 28.01.07

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Luther Blisset (pseudonym). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. aug. 2019 kl. 19:31 (CEST)[svar]