Diskusjon:Liste over kirker i Agder

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det hadde vært naturlig å ordne prestegjeldene innen prostiene. Arendal prosti omfatter Arendal og Froland kommuner.krg 14. nov 2006 kl. 00:28 (CET)

Disse listene vil bli endret. Jeg har et datagrunnlag som beskriver ~2000 kirker på en noe mer komplett måte. Når denne er ferdig vil det bli lagd artikler som er noe over ordinære stubber og en liste vil bli lagd som peker til disse. Lista vil muligens bli organisert i prostier, hvis dette viser seg gjennomførbart. Prostier er ikke organisert i fylker, men i bispedømmer, som ikke slavisk følger fylkene. Se blant annet Liste over kirker i Oppland for et eksempel. Siste kolonne vil utgå og kirkens byggeår vil muligens trekkes opp til kirkens navn, og det vil påføres en stedsangivelse slik som prestegjeld og/eller sogn. I og med at kirker uansett kan finnes på fylkesbasis kan det være at disse listene bør bruke andre kriterier for organiseringen, slik som prostier. — Jeblad 14. nov 2006 kl. 07:40 (CET)

Nedenesengene kirke heter Engene kirke |

Ville det ikke være en fordel å bruke samme mal her som for andre fylker? Vinguru (diskusjon) 15. nov 2012 kl. 08:14 (CET)

Solhøgda kapell (på et leirsted for KFUK/KFUM) ble revet i 2010. Er da det naturlig å ha det med i denne oversitken? Vinguru (diskusjon) 13. sep 2013 kl. 18:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kirker i Aust-Agder. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. sep. 2019 kl. 20:25 (CEST)[svar]