Diskusjon:Liste over Russlands føderasjonssubjekter rangert etter befolkningsstørrelse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tror det må være feil i denne listen og den med rangering etter areal, flere av enhetene med helt forskjellig areal/befolkningsstørrelse ligge på samme nr, se f.eks nr. 11 og 13. Men det det kan selvsagt være et system i dette som jeg ikke ser.
Svart 27. feb 2006 kl.15:15 (UTC)

Joda, det er et system i dette. Hvis det står flere enheter på samme nummer så er de nederste enhetene underlagt den førstnevnte. Eksempelvis på nr. 11 så er de autonome områdene Jamalo-Nenetsk og Khanty-Mansia selvstendige føderale enheter, men er også underlagt Tjumen oblast. Men som du er inne på så fremgår ikke dette av artikkelen, og den er også delvis utdatert på andre områder. Jeg har dette på min "fikseliste", men det kan nok ta en del tid før jeg får gjort noe med den. Mvh geanixx 28. okt 2008 kl. 14:20 (CET)
OK, da er lista gjennomgått og feilene rettet opp. Mvh Geanixx 24. jan 2009 kl. 10:50 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over Russlands føderasjonssubjekter rangert etter befolkningsstørrelse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 12:40 (CEST)[svar]