Diskusjon:Liancourtøyene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Engelsk navn[rediger kilde]

Skal det være engelsk? Uws 29. okt 2007 kl. 17:24 (CET)

Ikke vet jeg, går an å flytte siden senere dersom det viser seg at stedet har et godt norsk navn. Grrahnbahr 29. okt 2007 kl. 17:25 (CET)

Redigeringskrig[rediger kilde]

Siden er revertert og beskyttet inntil videre på grunn av redigeringskrig. Om folk kan bli enige på et annet sted enn akkurat i artikkelen så hadde det vært fint. Hadde også vært veldig kjekt om folk med peil på emnet kom og så på uenigheten. — Jóna Þórunn 7. mar 2009 kl. 21:47 (CET)

Flytting[rediger kilde]

Denne ble i sin tid opprettet av meg under nåværende navn. Foreslår å flytte denne til Dokdo; øyene administreres av Sør-Korea, og er en del av sørkoreansk territorium. De er imidlertid gjenstand for en territorial konflikt i og med at de kreves av Japan. Artikkelen vil bli noe omskrevet og supplert vedr. de ulike navn øyene har fått og hvorfor. Om ingen protester framkommer blir denne flyttet. --Frodese 22. nov 2011 kl. 21:14 (CET)

Denne siden bør ikke ligge under navnet Dokdo eller Takeshima. På svensk har man valgt å kalle artikkelen Liancourtöarna, på tysk Liancourt-Felsen, italiansk Rocce di Liancourt osv. Det kan derfor tenkes at Liancourt-øyene vil være den beste norske skrivemåten. Gitt temperaturen i disputten mellom Japan og Sør-Korea er det å foretrekke at man tilstreber nøytralitet i denne artikkelen. --Bardum 21. aug 2012 kl. 11:56 (CET)

Det bør tas stilling til om skrivemåten bør være Liancourt-øyene eller Liancourtøyene. Det siste er vel mer i tråd med Språkrådets retningslinjer? --Bardum 24. aug 2012 kl. 14:11 (CET)

Omstridte områder[rediger kilde]

Dersom noen har kompetanse til å lage en mal for infoboks om omstridte territorier (a la http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_disputed_islands) ville dette kanskje kunne gjøre det lettere å føre opp territorielle disputter og stadfeste hva status i konflikten er nå (hvem administrerer? hvem gjør krav på?) uten at artikkelen blir oppfattet som å favorisere den ene eller andre siden. Dette gjelder mange omstridte territorier (http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_omstridte_omr%C3%A5der). --Bardum 24. aug 2012 kl. 14:03 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liancourt-øyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 10:33 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liancourt-øyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. mar. 2021 kl. 09:12 (CET)[svar]