Diskusjon:Landsskytterstevnet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lista over skytterkonger flyttet[rediger kilde]

Lista over skytterkonger er fllyttet til artikkelen skytterkonge. mvh, Apple farmer 24. apr 2007 kl. 18:18 (CEST)

Men nå (ti år senere) ligger den her også. Hvis den skal være begge steder bør gjøres om til en mal. --Avilena (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 20:58 (CEST)[svar]

Klasse 3-5 skyter om titlene skytterkonge, prins og prinsesse fra 2007[rediger kilde]

Fra 2007 skyter ikke klasse 2 stående, og kan dermed ikke være med og konkurrere om de gjeveste titlene.Apple farmer 14. jul 2007 kl. 21:48 (CEST)

Arrangørsted[rediger kilde]

For meg virker det litt dumt å skrive at LS 2007 ble arrangert i Steinkjer og at LS 2008 blir arrangert i Førde. Det er jo noe som må forandres hvert eneste år. Da kunne det like gjerne begynt med at "LS 1893 ble arrangert i Kristiansund, LS 1894 ble arrangert..." osv. Ville ikke en tabell over arrangører være bedre?

Nå må forsåvidt nesten alle artiklene om LS oppdateres hvert år, nye vinnere, regelendringer etc. så det er ikke noe stort problem. Arrangørstedene og deltagerantallet finnes i tabellen over skytterkongene. Hadde døgnet hatt flere timer og tilgangen på kildemateriale vært bedre kunne jeg tenkt meg en artikkel for hvert LS, men det får vente. For tiden holder jeg på med skyting under OL. mvh, Apple farmer 22. aug 2007 kl. 08:05 (CEST)
Greit nok, men når vil det f.eks. være på tide å fjerne det som står om LS 2007? Hvor langt fram i tid og arrangerte LS er vi da? Innledningen til artikkelen vil etterhvert bli unødvendig omfattende. Kanskje en oversikt over turnusen kunne flettes inn i avsnittet om arrangørsteder. Det kan i så fall jeg, og sikkert mange andre, gjøre. Dette usignerte innlegget ble skrevet av LAN (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Når jeg kom tilbake fra Steinkjer oppdaterte jeg artikkelen og gjorde om til fortid om arrangementet der, samt at jeg la inn neste års arrangør. Jeg ser ikke for meg at headingen inneholder noe mer enn info om årets stevne + neste år, slik at den oppdateres for hvert år. Men har du andre ideér om hvordan det kan gjøres så er det bare å hive seg på. Selv om jeg har bidratt endel på temaet LS så har jeg ikke noe mer eierskap til artiklene enn noen andre så det er fritt fram. mvh, Apple farmer 26. aug 2007 kl. 22:17 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Landsskytterstevnet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 05:47 (CEST)[svar]