Diskusjon:Løypetympani

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei. Trommesyke finnes også hos kyr (og sikkert hos andre dyrearter). Den ellers utmerkede artikkelen bør reflektere det. eam1970 20. aug 2008 kl. 23:53 (CEST)


Ja det er mogleg at dette kan generaliserast til drøvtyggere generellt, men eg har berre referanselitteratur om sau å støtte meg på, så eg må nok be om hjelp til å skrive om kyr. (Er forøvrig grønn på det meste som har med kyr å gjere :-) Bevegelsesmengde 14. aug 2008 kl. 09:36 (CEST)


Trommesyke er også ganske vanlig hos kanin. Jeg foreslår at denne artikkelen får et "Opprydning: Denne artikkelen trenger en opprydning for å oppfylle Wikipedias kvalitetskrav. Du kan hjelpe Wikipedia ved å forbedre den. Mangler som er blitt anført: Sykdommen er ikke endemisk for sau, men rammer også mange andre arter!"-merke.

--Helenecatty 9. nov 2011 kl. 21:38 (CET)

Ingen som er enige? --Helenecatty 11. nov 2011 kl. 17:42 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Løypetympani. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 07:09 (CEST)[svar]